2014. február 25., kedd

Munka a Holdon 2014.02.20. Csütörtök, 02.22. szombat

2014.02.20. Csütörtök este, itthon

Laura annyira rászokott a "lamentálásra" (értsd: meditálás), hogy csütörtök este egyfolytában azzal "zaklatott, hogy mikor is ülünk le kicsit meditálni.

Hát a nappaliban hozzáláttunk.

"Képzeljétek magotok elé a Földet, mintha Ti lennétek a Hold. 
Lásd a Földet a Hold minőségéből, érezd meg energiáját" - kérte vezetőnk, akit nem tudok megnevezni....
- Viszályt érzek anya - szólt Laura.
- Én pedig manipulatív erőt, nagyon erősen.


"Most ereszkedjetek bele a Holdba, érezzétek meg minőségét!"

Borzalmas volt... Magába húzó, gonosz, manipulatív erők...

- Sokáig kell itt lennünk, Anya, mert nagyon fáj tőle a fejem - mondta 20 éves lányom.
- Akkor menjünk ki gyorsan - Én kijöttem hirtelen...
- Én nem tudok kijönni Anya.
Mihály sietett segítségünkre, kivont karddal, , Gábriel, és nagyon sok fénylény.
Lányom pedig azt kellet skandálja: Fény vagyok. A Fényt szolgálom. 
Istengyermek vagyok, 
Istenem szolgálom, 
áldott a Fény, áldott az élet,
kérem Istenem, segítsen visszatérnem!

Míg végül sikerült.

Másnap köremailt küldtem:


Kedveseim!
Mindarról, amit David Icke a Holdról korábban állított, és én fenntartással kezeltem - mára számomra teljesen bebizonyosodott, hogy IGAZ!
http://www.youtube.com/watch?v=ZG-duWqFNcU
A HOLD egy mesterséges égitest, amelyet arra hoztak létre, hogy a Föld energetikai erőterét egy olyan tartományba tartsák, amely lehetőségeit az Emberi fajnak Isteni mivoltával kapcsolatba lépni - minimális szintre szorítsa.
Én is érzem, éreztem a benne tett látogatás alkalmával: valami miatt sürgető az átminősítés, mert valami készül - de MARGÓ MEGERŐSÍTÉSE CSAK FOKOZZA BENNEM A FELHANGOLT IGYEKEZETET!
KÉRLEK, FELTÉTLENÜL SZÁNJATOK IDŐT ARRA, HOGY INFORMÁCIÓT KÉRJETEK RÓLA, MERT SOKUNKON KERESZTÜL KAPOTT INFORMÁCIÓ ALKOTJA MAJD A FELADATRA VONATKOZÓ útmutatás egészét.

EgySégben kell léteznünk - így meg kell tanulnunk EGYként gondolkodni és munkálkodni is - EBBEN A DOLOGBAN PEDIG EGYEDÜL TENNI NAGYON SOK VESZÉLYT REJT MAGÁBAN!!
KÉRLEK, A hold BELSEJÉBEN EGYEDÜL SEMMIKÉPP NE MENJETEK MEDITÁCIÓTOKBAN!
A munka megkezdése előtt tisztítást és védelmet kérjetek Mihály Gábriel és számos fénylény bevonásával - minden síkon, téren és időben!
Szeretettel kérlek Titeket, Drága Testvéreim:
Ha valami érkezik a feladattal kapcsolatban, feltétlenül osszuk meg egymással, mert csakis EGYsÉGben tudjuk és szeretet erejével elvégezni ezt a rendkívül sorsdöntő feladatot!
Amire készülnek - megrendítheti eddigi munkánk alapjait, oly erős impulzusokat kívánnak átvezetni, és egymás ellen fordítani nemzetek népeit....
Manipulatív erők olyan masszív szennye és kimunkált rendszere volt tapasztalható a Holdban, amit el sem tudtam volna eddig képzelni. Óriási fegyelem és szervezettség erői vannak jelen - nagyon gonosz célért.
De a Fény képes átminősíteni!
Mindent!
Hát imával és szeretettel neveljétek föl magatokat erre a feladatra, Szeretetben, EGYség-tudatban, felesleges EGO nélküli minőségben, mert ez fogja adni munkánkhoz azt a potenciált, amire szükségünk van hozzá.
Most mondják:
Ennek a fogadó helye itt, Nálunk Esztergom, Bazilika, Altemplom, Kupola alatti területen van bekötve.
Így már értem, mit éreztem az ott végzett munka alkalmával... És azt is, hogy Trianont miért oda kódolták be...
http://magegyseg.blogspot.hu/2014/02/igyekszem-beszamolni-20140119-esztergom.html
(ezt a blogot én szerkesztem, mert Égi Édesanya kérte: mindenről tájékoztassam Testvéreimet)
Most egyenlőre ennyi. 
Legyetek éberek, és készek a feladatra!
Szeretettel:
Éva


Mindössze Margónak volt hozzá kapcsolódó üzenet fogadása:

Szia Éva!
Ezt ma hajnalba kaptam írásba, remélem lesz valami értelme. Csak a holdra vonatkozó dolgokat írom le belőle.

A hold egy fura játékszer azok számára akik befolyásolni akarnak titeket. Elég közel és mégis távol van ahhoz, hogy technikájukkal a földet hallják, bejárják.
Kérjétek meditációban azoknak akik a holdban és mögötte vannak a tiszta érzést a szívükbe, világosságot a lelkükbe, mivel sok ember is él a hold belsejében küldjetek szeretetet.
Figyeljétek az ég kép változásait, tudósaitok mindent eltitkolnak előletek. (ezzel nem tudom mit kell kezdeni)
Vegyétek körbe a holdat szeretettel, válasszatok ehhez egy szakrális dombot. Nem kell, hogy este legyen, csak aki végzi hitében erős és tiszta energia legyen.
Egyedül ne végezz semmit, hisz nagy a húzó erő, stabilnak kell maradni, egymást tartva. Jézust és Mihályt hívjátok, Mária ehhez túl nőies energia.
Ó drágám, óvatosak legyetek, nagy védelmet vegyetek közösen.
Az a faj ki ott él, lélek nélküli, ahogy ti mondjátok.
Félelmet nem érezhettek, mert az táplálja őket. 
Készülnek valamire ellenetek, ha lehet ne késlekedjetek.

Hát ennyi, nem tudom jött e még másnak valami, a helyszínre vonatkozóan hiába kérdeztem, nem jött csak az, hogy más kapja meg.


Elérkezett a szombat. 
Laurával ismét lamentáltunk...

Megmutatták, - kérés nélkül - mi a helyzet a Holdban:
Csütörtöki látogatásunk hatására, mint egy fény-injekció - hatolt be a Hold erők rendszerébe az általunk bevitt FÉNY erő.
Kétségbeesés. zavarodottság, pánik volt érzékelhető odabenn. 
A Fény, mint a papíron végighaladó parázsló hő - úgy haladt a manipulatív erők "idegrendszerében, mintegy felemésztve, roncsolva azt.

Azt érzékeltették a Teremtés Házából:
Ez egy nem tervezett feladat lesz - de szükséges a Holdban ezen erőket egyszer s mindenkorra megállítani, sőt, eljutni a gonosz erők forrását jelentő, az univerzumunk szélén fellelhető Fekete Bolygóhoz, és mind a Holdat, mind azt át kell minősíteni a Fény ereje által, hiszen dühük veszélyt jelent az egész Univerzumra.
Késlekedésnek helye nincs.

Mindezt hamarabb nem tehettük meg, hiszen a KULCS a Kis Herceg kezében van, aki cigány fiú. Mindaddig nem volt tőle átvehető ennek energiája, míg a szerda esti cigányságot és magyarságot egybe segítő SZERtartás fel nem oldja az elválasztó erőket.


Zsuzsának szóltam: 5-kor mennünk kell, a Kaptárkövek környékére, ő addig keresse meg a Kis Herceget lakóhelyén - hisz egy településen laktak.
Itt nyert értelmet a Margó és Zsuzsa által egy ideje felszínen tartott "Kis Herceg" vonulat, amelyet nem tudtuk eddig, mihez is kötődik...

7 fős kis csapat kelt útra, ám végül is egy Kaptár kövek körzetében található, Tatár dombon, ar ŐRFA TETŐN kellett a szertartást elvégezni.

Zsuzsa egyeztetésünk alkalmával mondta: 
- Láttam kardot és rózsát, meg egy keresztet...
- Kard és kereszt. Rózsa és vér! Az ég dörögjön, és fújjon a szél!
Ki kell nyomtatni a szöveget - szóltam, s készültem.


Ezzel kellett kezdeni a szertatást. A Republic kódhordozó dalával...
17 órára  - akinek csak lehetett, szóltunk - kapcsolódjanak be, mert nagyon nagy FÉNY és Szeretet potenciálra lesz szükség hozzá!

Szükség volt kardra, rózsából kialakított keresztre, borra, tiszta forrásvízre, merkabára, kristályokra, és sok-sok Fényre, melyet lelkünk szeretete biztosított.
Komoly védelmet kaptunk a területre, és magunkra is, éreztük a segítőink jelenlétét.

Kb egy órás szer keretében először a Hold, lett fölszabadítva ettől az erőtől, s láttuk, ahogyan benne sok eltűntnek hitt emberi lény is rabszolgaként dolgozik, sok pedig eladva lelkét a gonosz erőnek - megsemmisül, nem hagyva magát átminősíteni. 
Láthattuk, hogy a Hold hátsó oldala nyitott, és valóban üreges. Hasonlóan funkcionált, mint Lucas Star Wars filmjeinek halálcsillaga...
Ezt követően egy szálon keresztül eljutottunk ahhoz a bolygóhoz, mely központja volt ennek a manipulatív erőtérnek, melyet nem csak a Föld körül alkalmaztak - mint megtudtuk.


Itt akkor pontosan nem tudtam ki is beszél, de maga az Atya volt, kinek szavait átadtam:
Mindenkinek e bolygó felszínén ez az utolsó lehetősége,. hogy a Fény ereje által átminősüljön, és az Univerzum szeretetteljes egészének részévé emelkedjen. Ellenkező esetben a teljes megsemmisülés vár rá.

S nekünk amennyit csak lehetett, sokáig-sokáig pumpálni kellett a "köldökzsinóron a Fényt a bolygó középpontjába, miután a manipulatív energia áramlását elszorítva, ellentétes irányú energiaáramot hoztunk létre FÉNY által.
Kimerítő munka volt... Jézus, Szent Korona Őfelsége, ott munkálkodott velünk.

Sikerült!
Sikerült...
Talán most sem fogjuk föl igazán - milyen fontos munka volt ez.
Aki kívülről kapcsolódott be, nagy fáradtságról számolt be általában,és arról, hogy visszaigazolják mindazt: FÉNY uralja már a Holdat! :)


Innentől az Isteni Önvaló felé vezető út, csakis rajtunk áll! 
Minden akadály elhárult a tudat előtt! 
A látszatvilág potenciáljai kimerülés előtt állnak, így a folyamatos meditáció, Teremtés már akadálytalanul valósíthatja meg számunkra az elképzelt szép világot!
De emelkednie mindenkinek önmagán dolgozva, Jézus Szeretetét szívében honosítva van lehetősége!
Ez az egyetlen út!
Szeretet és elfogadás nélkül nem lehet belépni! :)
Iolla la!

Szeretettel: Éva



1 megjegyzés:

  1. Éppenséggel ami tudható a Holdról, az a neten is nyilván megtalálható, nyilván abból valamit az iskolai oktatásokon is adnak, hogy abból amit adnak nyilvánosan,mi az igaz, hát valószínűleg csak igy spirituálisan lehet inkább megtudni
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Hold

    VálaszTörlés