2014. február 18., kedd

Igyekszem beszámolni... 2014.01.19. Esztergom

2014.01.19.

Nemzet egysége... MAG minőségbe állítani az EMBERT itt, a Hazában...
Ez a feladat indít hívást minden egyes napon.
Most is.
Bár a Szelei Magdiék Alma Mater iskolája is e napon volt, nekünk Dobogókő felé kellett venni az irányt.
Tündérkertesek - Varga Csaba szociológus, Stratégiakutató Intézet, sok-sok tartalmas beszámoló, tanítás, év áll mögötte. Ott kell lennünk, mert Özséb halálának megemlékezése is hív, Ők is, de balami más is - gondoltam.
Jól gondoltam.
Úzó, Margó, Párom és JóMAGom reggel elindultunk, hogy társainkkal találkozzunk Dobogókőn, aztán megyünk Pilisszentkeresztre.
Dobogókő - Zsivány sziklák - energiafelvétel volt az első helyszín, míg Katiék megérkeztek. Indulás.
Szentendre, Bazilika - altemplom.
Óriási negatív erők egész vastagon, Fekete mágia - melyre most hétvégén derült fény - mi is volt az...

Az altemplom oltára mögött, a kupola alatt masszív, ha lehet ilyet leírni . borzalmas erős, gonoszságot árasztó energia kötelékek voltak érzékelhetőek, az én gyomrom szabályosan görcsbe rándult, ereim összeszűkültek, kezeim zsibbadtak tőle. Nagyon gáz volt...
11-en voltunk.
Meg kell állapítanom, hogy a tavaszi szél vizet áraszt című népdalunk kódhordozó... Oly sokszor kellett már énekelnünk egy-egy helyszínen. itt is. Előtte egyre magasabb hangszínen kellett átrezgetni a teret, majd ezt a dalt énekelni, többször, végül az Isten áldja meg a Magyart c. éneket.
A tér átrezgetését kövezően mintha angyalok énekelték volna tovább azt a hangot... mindannyian hallottuk, ahogy az percekkel később is zengett a térben.
19.-én, a tisztítást követően egy fénytengely lett bekötve, melynek helyszíne valójában a város közelében lévő hegyre helyeztetett, kialakítva ott egy "aranykaput", felváltva a vaskaput, mely addig rezgésében uralta annak minőségét. Ez lehetett az egykori, valódi Esztergom, századokkal ezelőtt, míg Mátyás táltos királyunk bölcsen össze nem keverte a fontos neveket...

17 órára sikerült Özséb "halálának" évfordulója alkalmából a Pilisszántó Ó temetőbe érni, ahol új ismeretségekre tettünk Szert, egy kedves és tartalmas megemlékezésen vettünk rész, kb 50 fővel.
Turul madarunk is megjelent, Szentel Kerubok, Szerafok, Tündék,... minden-minden létező tiszteletét tette itt, Özséb Ébresztésén.

Tartalmas hasznos napot zártunk január 19.-én...

2014. 02.16. Szurdokpüspöki

Esztergom nagyon sok feladatot ad még minden FÉNYmunkásnak...
Így ha tehetitek, és kirándulást ejtetek meg itt, Esztergom városában, fényesítsétek át a teret mindig!
Akár tudatod kihelyezésével teszed, akár fizikailag megjelenve ott - szíved jóságát és szeretetét kösd be oda, s kérd segítségét Szent Királyainknak, hogy tartsák ott Fényedet, és tisztán e fontos helyszínt!...

...Ezen beszélgettünk vasárnap este, és hívott Esztergom egy közös teremtésre minket, ahol Szent Korona Őfelsége is megjelent, és dolgozott velünk.
Most hétvégén, A. ZOLIÉKNÁL, SZURDOKPÜSPÖKI "KOLLÉGÁÉKNÁL" VALÓ, 10 FŐS MUNKÁLKODÁSUNK ALKALMÁVAL DERÜLT FÉNY RÁ:
Trianon volt Esztergom bazilikájának altemploma alatt bekötve, melynek fekete mágia révén energetikája évszázadok óta (300 éve) volt előkészítve, és 02.16. estig még fennállt.
Ha lehet ezt mondani - megkönnyebbülés volt megérezni, ahogyan felszabadult a tér, amit munkánk által tisztíthattunk meg, Táltos Királyaink és megszámlálhatatlan lélek, szellemi segítő közreműködésével. Hála érte!


Ezt követően Budapest, Szabadság híd következett:
Szent Korona Őfelsége kérte: a fekete mágiát jelentő láncot, mely a hídon elhelyezett Korona alatt található, s az Ő szabadságát korlátozni hivatott - oldjuk föl, energiáját semmisítsük meg, megbontva eme sötét erő erejét.
Ekkor a Budai hegyek mélyébe font, Dunán áthaladó sötét kötelékek felszabadítása előzte meg a Híd tisztítását. Majd ezt követően egész Budapestet - milliárdnyi szellemi segítővel együtt - átminősítettük. Parlamentünket szintén.

A Budai oldalon még kicsit elidőztünk, mire teljesen feloldottuk a sötét energiák szőttesét, majd elégedetten és jól végzett munka örömének érzésével indultunk haza, átölelve szeretett Testvéreinket, kik Németországból Gyöngyösről jöttek el, hogy a viszont látás örömével töltsük együtt ezt a csodás délutánt.



Pálosvörösmart, Gyöngyöspata, Szurdokpüspöki- Istenanya Kútja - beavatási Szer este, energia-felvétel a sötét szurdokban - majd örömteli találkozás így tízen...
Nem tudtuk, miért is indulunk arrafelé délben.
Csak tudtuk: menni kell.
És ismét megtapasztaltuk Isteni Vezetésünk csodáját és áldását.
Hálás vagyok a kegyelemért, melyet ez jelent nekem.

Szeretettel:

Éva




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése